About

OG Consultancy is opgericht door Jakko Gouwerok. Geboren (1976) in Alkmaar.

OG Consultancy wordt met name geleid door Jakko Gouwerok. Het studietraject is begonnen aan het Han Fortmann College, daarna een vervolgstudie Bank- en Verzekeringswezen gedaan en uiteindelijk de studie Makelaardij in Leeuwarden via HBO Nederland. Genoemde studies waren het voortraject van het behalen van benodigde NVM-examens.

De studie in Leeuwarden is uiteindelijk afgerond in Amsterdam. Gedurende zijn loopbaan is Jakko werkzaam geweest van Alkmaar tot Haarlem en alle daaromheen gelegen gebieden. Tussentijds heeft Jakko zich gecertificeerd tot RMT Registermakelaar-taxateur onroerende zaken en is hij door de NVM be√ędigd.

‘Ik ben met plezier altijd druk geweest met alle facetten die op het leveren van diensten bij onroerend goed transacties gedaan kunnen worden’, aldus Jakko. Uitponding van huurwoningen, advies en verkoop van nieuwbouwprojecten, begeleiding bij veilingen en particuliere begeleiding. Het is begonnen met een stage bij Bregman Makelaardij in Schoorl dat uitliep op een vruchtbare arbeidsrelatie die hij later uitvoerde vanuit kantoor Alkmaar.

Vervolgens is Jakko in contact gekomen met de toenmalig eigenaar van Teer Makelaars, van wie hij later 50% van de aandelen in kantoor Beverwijk heeft overgenomen.

In 2007 en 2008 heeft Jakko samen met zijn toenmalig compagnon nog 2 kantoren overgenomen (ERA Velserpoort en Koopman, de Ridder en Strijbis) in Santpoort-Noord en Heemstede. Per 1 januari 2013 heeft Jakko zijn aandelen in Teer Makelaars verkocht om zich vervolgens als consultant in onroerend goed te specialiseren. In de laatste jaren is vaak vruchtbaar gebruik gemaakt van zijn kennis op diverse vlakken in de vastgoedbranche.


Vastgoed logos-2